Werk in opdracht

De kracht van kunst voor uw bedrijf of organisatie

Als ondernemer of manager vertelt u graag over uw producten of diensten. Maar willen voldoende mensen dat verhaal horen? Ik help u om hun nieuwsgierigheid te prikkelen.

Bij veel bedrijven waar je binnenkomt, zie je foto's van de producten die ze maken of de projecten waarin ze actief zijn. Ook het slaan van een eerste paal, de opening van een nieuw pand of een jubileum zijn veel gebruikte onderwerpen. Begrijpelijk en herkenbaar, maar eigenlijk een beetje te herkenbaar: het maakt niet nieuwsgierig.

Dat is jammer, want dat is een gemiste kans om uw verhaal te vertellen, het verhaal dat verstopt zit in uw bedrijf. Niet alleen over uw goede producten en interessante diensten, maar ook waar u voor staat en wat u wilt betekenen. Dat is precies wat ik met mijn kunstwerken teweeg breng. Ze roepen vragen op die u de gelegenheid geven om uw verhaal te vertellen aan mensen die dat willen horen. Bovendien laten ze een indruk achter waardoor uw bedrijf en uw verhaal herinnerd worden.

Mijn kunstwerken zijn niet alleen boeiend voor uw klanten en relaties, ze zijn ook inspirerend voor uw medewerkers. Uw bedrijfsvisie en -filosofie kan ik vertalen naar een visueel beeld dat bij uw mensen een duurzame plaats verwerft. In de dagelijkse werkomgeving vormt dat een waardevolle bijdrage aan hun betrokkenheid.

Wilt u weten wat ik voor uw bedrijf kan betekenen? Ik maak graag tijd vrij voor een oriënterend gesprek over de uiteenlopende mogelijkheden. Neem contact met mij op per e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch: +31 (0)6 21 20 14 20

 

 

 voorbeeld uit Serie Fades 2012